Centrul de Meditatii din Baia Mare – o poveste de succes si anul acesta

centru-de-meditatii-baia-mare-absolventi

Povesti de succes s-au scris si in acest an scolar la centru, unde s-a muncit mult pentru atingerea obiectivelor stabilite la inscrierea elevilor la meditatii. Esta si cazul lui Claudiu Iakkel, elev in clasa a XII-a, care a ajuns olimpic la matematica, calificandu-se la etapa nationala dupa doar un semestru de pregatire.

La inscrierea in centru, acesta a avut nota 3.60 la testul de evaluare initiala din 16 septembrie si a fost repartizat intr-o grupa de acelasi nivel si cu aceleasi obiective ale invatarii. Claudiu a recuperat rapid materia si a fost mutat in grupa de performanta a centrului unde a studiat in continuare cu profesori universitari. In februarie, era deja premiant pe judet la matematica, fiind calificat astfel la etapa nationala a Olimpiadei de la Iasi, iar la bacalaureat, acesta a obtinut 9.25.

Si alti elevi au obtinut rezultatate la fel de bune. De exemplu, note peste 9 au obtinut la Matematica – M1 Lavinia Blidar (9,70), Alexandru Stef (9,70), Manuela Moldovan (9,30) si Diana Muresan (9,00), iar la M2 note foarte bune au obtinut Cris Schlechta – 9,70 si Vivien Tataru – 9,50, acestia din urma pregatindu-se doar cateva luni in centru. Ei sunt doar varfurile, insa cei mai multi dintre elevii pregatiti aici au facut posibila cuantificarea pozitiva a rezultatelor.

Scrie un comentariu

Sunt permise urmatoarele coduri HTML in cuprinsul comentariului: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>