Meditatiile in particular, reteta succesului pentru numerosi absolventi care au sustinut examenul de bacalaureat

meditatii-baia-mare-centru-pregatire-scolara

Sase din 10 candidati au reusit sa isi ia bacalaureatul in prima sesiune, in Maramures

Lectiile cu un profesor in particular au devenit o optiune in special pentru elevii din anii terminali. Rezultatele nu au intarziat sa apara si, chiar si in conditiile in care materia la care se pregateau nu era una dintre preferatele elevilor, multi au reusit sa obtina note bune si foarte bune la examenul de bacalaureat.

„Am venit in acest centru de meditatii pe la inceputul lunii octombrie, noiembrie, cam asa. M-am pregatit la istorie, fiindca am vrut sa aprofundez un pic materia si am dorit rezultatul maxim si la bacalaureat, pe care pana la urma l-am obtinut. Recunosc ca la inceput istoria nu a fost materia mea preferata, chiar deloc”, a marturisit o absolventa, Diana Canta.

Profesorii care ii ajuta pe tineri pentru examene arata ca daca acestia au interes pentru materia din care se pregatesc, in doar cateva luni pot ajunge la rezultate spectaculoase. Spre exemplu, unii elevi au reusit sa urce de la nota 5 la nota 8 sau chiar 9, in ultimul an de scoala.

Meditatii in Centru Baia Mare, si in timpul vacantei

Odata cu publicarea rezultatelor de la examenul de bacalaureat, profesorii se asteapta la un nou val de tineri care vor veni sa se pregateasca pentru cea de-a doua sesiune din toamna. Unii dintre absolventi au inceput deja sa se inscrie in programe de meditatii, in speranta ca vor reusi sa isi asigure succesul macar din a doua incercare.

„Ca in fiecare an, centrul este deschis pe perioada verii, pentru a oferi ajutorul si toata priceperea acestor profesori din centrul de meditatii copiilor care nu au avut o sansa buna la prima sesiune a bacalaureatului. Deja am copii inscrisi, a doua zi dupa ce s-au primit rezultatele au fost cativa copii care au venit sa isi exprime dorinta de a face pregatire in centrul de meditatii. Listele de inscriere au inceput, practic am solicitari pentru biologie, pentru istorie, pentru romana si geografie”, a precizat Mariana Onea, manager Centru de meditatii Baia Mare.

Stire difuzata la Televiziunea eMaramures – 10 iulie 2014 – Urmareste video

Sursa: eMaramures (ziar, radio,tv)

Scrie un comentariu

Sunt permise urmatoarele coduri HTML in cuprinsul comentariului: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>