Rezultate spectaculoase la Bacalaureat si Evaluarea Nationala pentru Centru de Meditatii Baia Mare

Centru-meditatii-activitate-didactica

Si anul acesta, Centrul de Meditatii Baia Mare a avut rezultate de exceptie la Bacalaureat si Evaluarea Nationala. Elevii pregatiti pe parcursul anului scolar in cadrul centrului au obtinut rezultate bune si foarte bune la examene, spre satisfactia lor, a parintilor si, bineinteles, a profesorilor care i-au indrumat.

Notele de 8, 9 si 10 au fost preponderente, reprezentand peste 60% din medii, dupa cum reiese din centralizarea rezultatelor elevilor pregatiti aici.

Desi media testelor de evaluare initiala la matematica la inscrierea in program a fost de doar 3.56, cea de la bacalaureat a fost de 8.09. Saltul a fost posibil dupa un numar mediu de 33 de sedinte, ceea ce face ca rentabilitatea pregatirii sa fie de 230%. Si la proba de romana au fost rezultate deosebite, media notelor finale urcand la peste 8.00, in conditiile in care sedintele de pregatire au fost mult mai putine.

De semnalat ca la aceasta disciplina, peste 50% dintre elevii centrului au luat peste 9.50. Si la istorie, evolutia a fost la fel de buna deoarece media testelor initiale trecea doar putin peste 4, iar la final media notelor de la bacalaureat a ajuns la 8,65, 26 de elevi obtinand note de peste 9,00, iar pregatirea la disciplina Logica a insumat o medie a notelor la bacalureat de 9,48.

Un parinte care si-a inscris copilul in Centrul de Meditatii si care este si cadru didactic s-a declarat impresionat de rezultate.

“Sunt primii bani din viata mea pe care i-am dat cu folos pentru meditatii. Nu numai ca fetita mea a luat o nota extraordinara la examen (9.50, la matematica), dar i s-a insuflat si dragostea pentru aceasta disciplina. Daca pana sa ajunga in centru matematica era un cosmar pentru ea, acum a ajuns sa ii placa, lucru care nu credeam ca se va intampla vreodata”, a declarat mama elevei Alina Rus.

Note mari au fost trecute si in dreptul elevilor de clasa a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala. La matematica acestia au obtinut la testele initiale o medie de 4.77, pentru ca media notelor la examenul din aceasta vara sa ajunga la 8.21 dupa aproximativ 33 de sedinte. La romana, de la 5.00 s-a obtinut o medie generala de peste 8.00, in aproximativ 27 de runde de pregatire, insa, peste 60% dintre elevi au obtinut note de la 8,00 in sus, meritul fiind si al Marianei Onea, profesorul meditator al acestora.

“Examenele de final de an, cum sunt Evaluarea Nationala si Bacalaureatul, reprezinta un test si pentru Centrul de Meditatii Baia Mare. Cu mandrie putem spune ca metodele profesorilor nostri au fost foarte eficiente, randamentul pregatirii situandu-se peste cele mai optimiste asteptari ale noastre. De exemplu, la clasa a VIII-a pentru matematica am avut o rentabilitate a pregatirii de 172%, iar la romana, de 160%. La Bacalaureat, rentabilitatea pregatirii a fost de 230% la matematica si de 190% la istorie. Deoarece este un demers privat, independent, suntem incantati de rezultate si ii felicitam pe toti, dar nu in ultimul rand pe parintii cu care am colaborat indeaproape. Nu este suficient ca parintele doar sa plateasca pregatirea suplimentara a copilului, trebuie sa se implice activ in evolutia acestuia. Au fost rezultate foarte bune acolo unde parintele a controlat munca suplimentara a elevului si ne-a cerut sfaturi in legatura cu posibilitatea de a-l determina sa munceasca, acestia tinand cont de rapoartele de informare periodice trimise de la centru despre evolutiea sau involutia copilului”, a mai precizat Mariana Onea, managerul Centrului de Meditatii din Baia Mare.

Scrie un comentariu

Sunt permise urmatoarele coduri HTML in cuprinsul comentariului: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>