Inscrieri pentru meditatii la Bacalaureat – sesiunea de toamna si anul scolar 2013-2014

Sediu-centru-Prelucrat

Centru de Meditatii Baia Mare este deschis si in timpul verii, oferind ajutor elevilor corigenti si celor care nu au reusit sa promoveze Bacalaureatul in sesiunea din iunie-iulie.

De asemenea, va continua pregatirea la limba engleza pentru examenul Cambridge, cu o serie ce va sustine testul in decembrie, dar si la limba germana, cu grupe de incepatori. In prezent, aici se pregatesc elevi care doresc sa dea admitere la Facultatea de Drept si la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj.

Pentru inscrierea copiilor la pregatire, parintii sunt rugati sa sune din timp deoarece numarul locurilor este limitat. “La pregatirea elevilor la matematica vom opera modificari din anul scolar 2013 – 2014. Tinand cont de rezervarile deja facute pentru anul scolar viitor, numarul locurilor disponibile a scazut. Pentru a putea onora toate solicitarile si a obtine rezultatele dorite, rugamintea mea pentru parinti este de a-si rezerva din timp locul pentru copil, cu atat mai mult cu cat meditatiile la matematica si romana vor incepe inca din august. Trebuie sa incepem din vreme pentru a putea pregati testele de evaluare initiala de la inceputul claselor a VIII-a si a XII-a, incercand astfel sa recuperam cat mai mult din materia claselor anterioare, altfel este foarte greu de ajuns la rezultate notabile”, a explicat Mariana Onea.

Noutatea pentru anul scolar urmator ii priveste pe cei care doresc sa devina medicinisti. In acest moment, Centrul de Meditatii este in stadiu avansat de negocieri cu profesori universitari de la Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca si Targu Mures, care sa monitorizeze si sa evalueze periodic ritmul si corectitudinea pregatirii elevilor din grupa de profil, care, de asemenea, isi vor scurta vacanta ca sa invete pentru admitere.

Inscrierile se fac telefonic la numerele 0745-315337; 0753-476788 sau la sediul Centrului de Meditatii – str. 22 Decembrie, nr.18, Baia Mare.

Scrie un comentariu

Sunt permise urmatoarele coduri HTML in cuprinsul comentariului: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>