Prezentare

Mariana-Onea-elevi-centru-de-meditatii-baia-mare-web

Centru de Meditatii Baia Mare reprezinta un demers independent, autorizat (F24/1699/05.09.2011; Aut. 13806/04.12.2011), care aplica cu rezultate foarte bune in Maramures un concept educational consacrat in occident, dar si dincolo de ocean.

La nivelul judetului, a fost si ramane prima initiativa de asemenea anvergura dedicata elevilor din ciclul primar, gimanzial si liceal si printre putinele astfel de initiative lansate la nivelul tarii, care functioneaza si are rezultate foarte bune.

Obiectivul principal al demersului educational il constituie pregatirea suplimentara a elevilor pentru teze, examene si evaluari nationale ori internationale sau admiterea la facultate.

Succesul, in mare parte, sta in vointa de a invinge; sa ne straduim deci si sa staruim. (Seneca)

Deoarece dupa primul an de activitate, rezultatele elevilor vorbesc de la sine, am demonstrat ca nu suntem un simplu nod intr-o retea, ci chiar reusim sa oferim o alternativa eficienta, profesionista si civilizata la controversata problematica a meditatiilor scolare.

Pentru alegerea echipei de profesori au stat la baza cateva criterii esentiale: performanta, experienta la catedra, vocatia si placerea de a lucra cu elevii. Aceste elemente s-au dovedit, de altfel,  reteta de succes a Centrului de Meditatii Baia Mare.

Activitatea educationala se deruleaza intr-un spatiu special amenajat, optim derularii procesului de invatare, iar legatura directa si transparenta cu parintii a condus la obtinerea rezultatelor dorite si la atingerea obiectivelor stabilite la inscriere.

Intr-o lume in care tot mai multe voci sustin ca scoala romaneasca ar trebui reinventata ne adresam, in egala masura, parintilor, elevilor si profesorilor, oferindu-le astfel oportunitatea de a se implica direct in atingerea performantelor scolare dorite.

Mariana Onea, parinte si manager Centru de Meditatii Baia Mare

3 comentarii la Prezentare

 • Chioran Viorica  says:

  Buna ziua. As dori sa stiu daca aveti organizate si meditatii la Fizica.

 • Petrule Cristina  says:

  Buna ziua.
  As dori sa stiu cum as putea sa predau la centrul de meditatii al d-voastra?
  Mentionez ca sunt profesor de matematica, dar nu am mai predat la catedra din 2009. Am meditat doar in particular.
  Va multumesc.

  • Mary70  says:

   Buna ziua, sunt Mariana ONEA, managerul Centrului de Meditatii. Va rog sa ma sunati la nr. tel. 0745315337 pentru mai multe detalii. Daca aveti licenta in matematica si modulul pedagogic si, cel mai important, cunoasteti materia si programa scolara, faptul ca nu ati predat nu este un impediment major. Cu respect.

Scrie un comentariu

Sunt permise urmatoarele coduri HTML in cuprinsul comentariului: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>