Elevii pregatiti in singurul centru de meditatii din Baia Mare au obtinut rezultate foarte bune la examene

Centru-meditatii-Baia-Mare-cursuri-1366x768-01

Primele rezultate au inceput sa apara pentru unicul centru de meditatii din Maramures, deschis in toamna anului trecut in municipiul Baia Mare.

Peste 12 elevi care s-au pregatit in centru in ultimele 3-4 luni au obtinut la examenele de profil internationale (IELTS, TOEFL) punctajele dorite pentru a fi admisi la universitatile din Anglia, Danemarca sau Irlanda, pentru care au aplicat.

In continuare, zeci de elevi au ales aceasta metoda de pregatire, pentru obtinerea unor certificate de limba straina, dar si pentru bacalaureat sau testari nationale.

Monitorizarea parcursului scolar al elevilor, dar si cadrul prietenos in care se desfasoara meditatiile sunt cateva dintre motivele care i-au determinat pe tot mai multi parinti sa aleaga aceasta metoda de pregatire pentru copiii lor.

Consider ca ceea ce asigura o buna evolutie a elevului pregatit aici este seriozitatea si responsabilitatea tuturor factorilor implicati: elev, profesor si parinte. Acestia sunt periodic informati despre evolutie, dar si despre motivatia sau implicarea elevului la sedintele de meditatii, a punctat managerul Centrului de Meditatii, Mariana Onea.

Practic, elevul este evaluat initial printr-un test scris care se pastreaza la dosar, apoi este repartizat intr-o grupa valoric egala si cu acelasi obiectiv al invatarii. La fiecare sedinta de meditatie, elevii sunt monitorizati, iar ulterior, parintii primesc rapoarte de evaluare.

Totodata, Centrul de Meditatii ofera cursuri de limbi straine pentru adulti (germana, engleza si franceza), dar si pregatire speciala pentru cei care doresc un job in strainatate in domeniul medical.

Tariful unei sedinte de doua ore este cuprins intre 25 si 35 de lei, in functie de materie si de numarul de participanti la o sedinta. In plus, elevii beneficiaza de sedinta de evaluare initiala, dar si de o sedinta ”demo”, acestea fiind gratuite.

Spatiul in care se desfasoara cursurile are o suprafata totala de 80 de metri patrati, un birou pentru activitati de secretariat, hol de acces si doua toalete. Orarul de functionare al centrului este cuprins in intervalul 08.00 – 20.00, de luni pana vineri, iar sambata intre orele 8.00 si 13.00, in functie de solicitarile elevilor.

Inscrierile se pot face la sediul centrului – str. 22 Decembrie nr. 18 sau la numerele de telefon 0745.315337 sau 0748.515968.

Sursa: eMaramures

Scrie un comentariu

Sunt permise urmatoarele coduri HTML in cuprinsul comentariului: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>