Materii pentru care se organizeaza meditatii

Centru-meditatii-Baia-Mare-cursuri-1366x768-03

In Centru de Meditatii Baia Mare se ofera pregatire pentru elevi din ciclul primar (recuperarea materiei si efectuarea temelor; pregatire focalizata pentru concursurile scolare la care participa elevii din clasele I-IV) si de gimnaziu (recuperarea materiei, pregatirea tezelor semestriale si pregatirea pentru evaluarile nationale; pregatirea elevilor la limba engleza pentru obtinerea certificatelor internationale de tip Cambridge (first certificate).

Pentru elevii de liceu asiguram recuperarea materiei, pregatirea tezelor semestriale si pregatirea pentru evaluarile nationale, respectiv pregatirea elevilor la limba engleza pentru obtinerea certificatelor internationale de tip Cambridge: advanced – CAE, proficiencyes – CPE, Toeffel, Toic, Ielts, si meditatii pentru bacalaureat (pregatire intensiva).

De asemenea, au loc meditatii pentru admiterea la facultate (pregatire intensiva pentru medicina, politehnica, specializari diverse din cadrul universitatilor).

Centru de meditatii se adreseaza si adultilor, prin cursuri rapide intensive la limbi straine, care se bazeaza pe atingerea pragmatica a unui nivel conversational rezonabil pentru accesarea joburilor din strainatate

Un serviciu aparte este cel care ii vizeaza pe copiii cu diferitele tipuri de deficiente si care au nevoie de programe speciale de invatare.

Discipline pentru care se organizeaza meditatii:

Limba si literatura romana

Matematica

Chimie

Biologie

Istorie

Economie

Logica

Filosofie

Psihologie

Sociologie

Limba engleza

Limba franceza

Limba germana

Scrie un comentariu

Sunt permise urmatoarele coduri HTML in cuprinsul comentariului: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>